Autóbérlés, autókölcsönző, bérautó Budapesten

Autókereső
(a felvétel és a leadás napja is egy-egy nap!)


Rólunk mondták

Sárdi István
Kedves, preciz kiszolgálás, alacsony árak, kiváló járművek. Nagyon meg voltam elégedve.
Ordina Tibor
A haverokkal múlt hét végére kiruccanást terveztünk, amolyan fiú bulit. Ehhez béreltünk a Pit-Stop-tól két kilenc személyes kisbuszt. Felejthetetlen élményt szereztünk magunknak a segítségükkel.
Kardos Ilona
Öt gyermekes édesanya vagyok, a jóidő beálltával mindenképp szerettem volna elvinni a gyerekeket valamerre egy kirándulás keretében. Ehhez kellett egy olyan autó, amiben kényelmesen elférünk mind. A Pit-Stop segített, nagyszerű élmény volt és olcsón megúsztuk. Köszönjük! :)
Lovász Tibor
Életem legjobb szilveszteri buliján vagyok túl. Két mikrobuszt béreltünk a Pit-Stop-tól, melyek segítségével egy nagyobb társasággal utaztunk vidékre. 31-én is készséggel álltak rendelkezésünkre és el se kellett mennünk az autókért, mert házhoz hozták azokat.
Orendi Szandra
Üzletkötőként dolgozom és egyik reggel, mikor nagyon fontos tárgyalásra indultam volna, az autóm nem akart velem indulni. Nagyon megijedtem, de gyorsan kerestem az interneten egy autókölcsönző céget Budapesten. A találatok közt volt a Pit-Stop rent a car is, a weboldalon talált telefonszámot felhívtam és mondtam, hogy egy akármilyen kicsi kocsira lenne szükségem. Bámulatos gyorsasággal nálam volt a kis bérautó, ami még tiszta, jó állapotú is volt. És persze az életemet mentették meg, mert időben oda értem a tárgyalásra. Köszönöm!
Kenesei Péter
A szekrénysorunkat szerettük volna hazaszállítani. Azt hittem, ez az áruházban egyszerű procedúra, de tévedtem. Mobilon kellett keresnem megoldást és nagy meglepetésemre a ber-autok.hu oldalon egyből meg is találtam. Egy óra múlva ott állt a teherautó, még egy óra múlva hazaszállítottam a szekrénysort. És még olcsóbb is volt. Köszönjük.
Makai Zoltán
tanuló
Az egyetemi társakkal lementünk a Balaton Soundra. Kibéreltük az egyik 9 személyes mikrobuszt. Nagyon olcsón megúsztuk és életem egyik legnagyobb élménye.
Kézdy Sándor
Szobafestő
Lerobbant a kis dobozos autónk.
Felhívtam a Pit-Stop-ot és egy óra múlva már nálam volt a Ford Transit. Így megtudtuk csinálni a betervezett munkát. Köszönjük a fiúknak!
Galupán Szandra
Anyuka
Kis családommal kiruccantunk egy hosszú hétvégére. Jöttek a nagyszülők is, így szerettünk volna egy nagyobb autót. Már többen ajánlották a Pit-Stop rent a car autókölcsönzőt, ezért egyből Őket kerestük és béreltünk egy kilenc személyes kisbuszt, amiben elfértünk kényelmesen. Nem bántuk meg, a kiszolgálás mintaszerű volt, az árak alacsonyak, minden szuperül sikerült, csodálatos élmény volt a kirándulás.
Köszönjük szépen :).
Hanzak Péter
Ügyvezető
Cégünk ez évi költségvetése alapján a közúti szállítás és transzportköltségekből mindenképp faragni szeretett volna.
Kézenfekvőnek látszott új autók vásárlása helyett valamilyen tartós bérleti konstrukció igénybevétele. Több autókölcsönzőtől is kértünk ajánlatot, de egyértelműen a Pit-Stop rent a car autókölcsönző adta a legkedvezőbbet, így Őket választottuk és úgy látjuk, ez egy hosszú távú együttműködéssé növi ki magát, mert a járművekkel, szervizeléssel és minden egyéb szolgáltatással, adminisztrációval maximálisan elégedettek vagyunk.

Partnerek


Várjuk partnerek jelentkezését akár gépjárművek egyszeri vagy rendszeres bérletével kapcsolatban, akár médiapartneri viszony kialakítása érdekében a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.